¿QUÉ ÉS LA ESTIMULACIÓ PRIMERENCA?

Estimular el bebé és un procés fonamental en la seua criança, perquè crega un vincle afectiu que es pot continuar enfortint amb el pas del temps i perquè establix llaços comunicatius entre els pares i el seu fill.

L’estimulació primerenca permet organitzar de la major manera possible el cervell del xiquet, ajudant així a potenciar la seua intel·ligència, donant-li autonomia i prevenint dificultats.

Des de l’Escola de Famílies d’Estimulació Primerenca seguim el treball desenvolupat durant anys per Glenn Domen. Aprofitant les diferents intel·ligències de les persones, duu a terme diferents programes:

– Programa de coneixement enciclopèdic: proporciona informació al xiquet afavorint el seu creixement cerebral i augment de les connexions neurològiques de forma visual i auditiva.

– Programa de mobilitat: equilibri, coordinació, respiració, lateralitat. Crea una base òptima per al desenvolupament del més xicotet.

– Programa de lectura: maduració del canal visual i auditiu, proporcionant-los l’habilitat prèvia a l’inici de la lectoescriptura.

– Programa musical: potència l’atenció i concentració, així com el coneixement musical i la seua cultura.

– Programa de matemàtiques: permet l’adquisició de les nocions bàsiques matemàtiques, activant la part de l’hemisferi cerebral que desenvoluparà més endavant.

Com deia Domen, la intel·ligència la tenim, tot depén de les oportunitats que se li done. T’apuntes?

 


MOLTES GRÀCIES FAMÍLIES!

Una vegada més volem agrair a totes les famílies que heu vingut a veure’ns i a invertir un el vostre temps amb nosaltres apostant per l’estimulació integral dels vostres fills amb nosaltres.

Gràcies per confiar en la nostra escola de “Estimulació Primerenca” per a famílies. Esperem que hàgeu gaudit amb el nostre taller i que torneu a visitar-nos.

Ja sabeu que teniu a la vostra disposició les nostres sessions setmanals on treballem els nostres programes d’intel·ligència física i social.

Ens veiem prompte famílies!